Talenten uitwisselen

Goed in wiskunde, Engels verbeteren? Wij matchen deze scholier met iemand die wiskunde wilt verbeteren en goed is in Engels. Binnen de school, op hetzelfde niveau en leerjaar. Iedereen wint!

Twee leerlingen zetten hun talent in om elkaar te helpen.

Sociale gelijkheid.
Talentontwikkeling.
Hogere cijfers.

Hulp zoeken en vinden

Onze matchmaker weet al wat een scholier wilt verbeten en waarin de scholier excelleert. De beste matches komen bovenaan, uitnodigen is makkelijk omdat er alvast voor de scholier is bedacht wat er gevraagd moet worden. Nu alleen nog de beste emoij voor de titel uitzoeken.

Een klok die aangeeft dat het tijd is om met de Savvy app aan de slag te gaan.

Een zelfstudie-uurtje? Tijd voor Savvy.

Laat leerlingen afspraken maken met elkaar tijdens zelfstudie-uren. De tijd nuttig besteed, talenten ontwikkeld en verbeterpunten aangepakt. Zo zien we dat graag!

Blijf in gesprek

Na het uitnodigen komen de twee scholieren samen in een chat. Als ze dan vaker willen afspreken kunnen ze elkaar makkelijk bereiken. Ook handig als de afspraak moet worden verzet, een simpel berichtje en het is gebeurd.

Sociale gelijkheid.
Talentontwikkeling.
Hogere cijfers.

1000 scholieren, 1000 talenten

Een talent is een vingerafdruk, we kunnen categoriseren en classificeren maar uiteindelijk is een talent gebonden aan ieders unieke persoonlijkheid. Ontwikkelen van je talent betekent dan ook het ontwikkelen van je persoonlijkheid. Maakt jullie school al optimaal gebruik van talentenuitwisseling?

Een doos vol met de talenten van alle leerlingen. Leerlingen kunnen kiezen uit deze talenten als ze de Savvy app gebruiken.