De peer to peer learning app voor leerlingen

De unieke peer to peer learning app van Savvy biedt de leerlingen op jouw school nieuwe mogelijkheden om met elkaar in contact te staan. Met onze peer to peer methodes kunnen leerlingen elkaar helpen en uitdagen, bijles vinden of geven en hebben ze toegang tot elkaars talent! De applicatie is beschikbaar voor iOS en Android telefoons.

Er zijn verschillende elementen te zien uit de Savvy app. Je ziet een uitnodiging voor bijles, een uitnodiging om talenten uit te wisselen en je ziet een kaarten met informatie over een potentiële bijles tutor, talentenmatch of hulp bij huiswerk.
Savvy Learning app Rated 4,5/5 based on 11 customer reviews
5 stars review

5/5

Handig voor toetsweek!

"Deze app moet je gebruiken als toetsweek eraan komt. Berichtje sturen kan eng zijn, maar heeft mij echt super geholpen! 8 voor wiskunde!"

WinnieScherp
5 stars review

5/5

Handig!

"Fijne app, hoefde nu geen bijles!"

Vetihbuhv
5 stars review

5/5

Top app!

"Handige app om jezelf te ontwikkelen in de vakken waar je minder sterk in bent! Leuk, makkelijk, handig en zeer gebruiksvriendelijk!"

Tijlkok
Je ziet een uitnodig voor hulp met huiswerk en je ziet een uitnodiging voor bijles en talentuitwisseling.

Clubs

Group peer learning in clubs

Met savvy clubs kunnen leerlingen hun talenten optimaal benutten. Voor elk vak, op elk niveau en voor elk leerjaar zijn er clubs beschikbaar waar leerlingen elkaar kunnen uitdagen, helpen en opzoeken. Leerlingen worden automatisch toegevoegd aan clubs van de vakken waar ze talent voor hebben of willen verbeteren. Ook docenten hebben toegang tot clubs en weten zo precies wat er bij de leerlingen speelt.

Bijles

Tutor peer learning door bovenbouwleerlingen

Soms kan je er niet omheen en is bijles nodig, ook dan kunnen leerlingen bij de Savvy app terecht. Leerlingen kunnen bijles geven of bijles vinden met behulp van de app. Het aanbod voor tutoren bestaat uit bovenbouwleerlingen die worden gekeurd door hun mentor of vakdocent. Het voordeel van bijles door en voor leerlingen is dat het lucratief voor de een en effectief is voor de ander!

Hulp

Talent peer learning op niveau

Leerlingen hoeven niet fysiek af te spreken met elkaar om te kunnen helpen. Als een leerling een vraag heeft over huiswerk kan deze worden gesteld via de app aan iemand die een talent heeft voor dat vak. Vanaf dit moment zitten de leerlingen bij elkaar in een chat en kunnen ze vragen aan elkaar blijven stellen over het huiswerk. Zeer laagdrempelig voor de leerling met een grote impact op het huiswerk.

Sociale gelijkheid.
Talentontwikkeling.
Hogere cijfers.

Meer over bijles

Bovenbouwleerlingen kunnen zich aanmelden als bijles tutor. Leerlingen van een lager leerjaar dan de tutor kunnen bijles krijgen. Ouders moeten toestemming geven voor de bijles.

Meer over clubs

Leerlingen uitdagen om meer met hun schoolwerk te doen was nog nooit zo makkelijk en voor de leerlingen nog nooit zo leuk! Wil je meer weten over Savvy clubs? klik op de link!

Meer over hulp

Als leerlingen vragen hebben over schoolwerk, hoeven ze alleen maar aan te geven om welk vak het gaat. Wij zoeken er iemand met het juiste talent bij om de huiswerkvraag te beantwoorden.

Van de school, voor de leerlingen

De school faciliteert de Savvy Learning app voor de leerlingen en geeft ze daarmee onafhankelijkheid, zelfstandigheid, talloze ontwikkelmogelijkheden en gelijke kansen. Met onze innovatieve peer to peer methodes betalen de leerlingen niet met geld maar met hun talent!

Een hand geeft een andere hand een kado, dit is een metafoor voor de school die leerlingen de Savvy huiswerk, talenten en bijles app kado doet.