Talent peer learning

Leerlingen met vragen over schoolwerk kunnen die direct stellen aan iemand die daar een talent voor heeft via de Savvy app. De talenten worden uitgewisseld zodat de andere leerling ook vragen kan stellen over het vak dat hij/zij wilt verbeteren. Leerlingen helpen elkaar snel en effectief!

Een meisje doet haar huiswerk maar het wil nog niet echt lukken. Ze vraagt om hulp voor haar huiswerk.

Sociale gelijkheid.
Talentontwikkeling.
Hogere cijfers.

Eerste hulp bij vragen

Alle leerlingen van de school hebben direct toegang tot hulp bij hun schoolwerk. Leerlingen helpen elkaar op basis van talent bij het maken van huiswerk, voorbereiden van toetsen en ander schoolwerk, zo is de kans het grootst dat ze elkaar kunnen helpen. Kies een vak, stel je vraag, maak je huiswerk. Onbeperkt vragen stellen over je schoolwerk doe je met de Savvy app.

Een leerling haalt zijn telefoon uit zijn zak om gebruik te maken van huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding in je zak, lekker dichtbij

Leerlingen hoeven geen kilometers meer op de fiets voor ze gebruik kunnen maken van huiswerkbegeleiding. De vragen die ze hebben over huiswerk kunnen ze stellen door hun arm naar hun broekzak te bewegen en de Savvy app te openen. Met de Savvy app is hulp voor huiswerk altijd binnen handbereik.

Van hulp bij huiswerk naar huiswerkmaatjes

Als een leerling met de Savvy app hulp heeft gevonden bij zijn huiswerk en antwoord heeft gekregen op zijn vraag, blijft de chat open. Als de leerlingen dan later meer vragen aan elkaar willen stellen over huiswerken hoeven ze alleen maar terug naar de chat. Dat is een huiswerkmaatje waar je van op aan kan!

Sociale gelijkheid.
Talentontwikkeling.
Hogere cijfers.

Anoniem vragen stellen over je huiswerk

Met de Savvy app kunnen leerlingen anoniem vragen stellen over hun huiswerk. Het gaat er namelijk niet om wie de leerling is maar of de talenten aansluiten en of ze elkaar kunnen helpen met het huiswerk. Hulp bij huiswerk zonder jezelf bloot te geven, dat kan met de Savvy app.

Een leerling krijgt individuele begeleiding bij zijn huiswerk via de Savvy app