Savvy voor docenten

Bij de peer to peer methodes van Savvy learning is er voor docenten een begeleidende rol weggelegd. Peer to peer leren moet onderdeel worden van de cultuur op school, het moet normaal zijn dat je samenwerkt aan je schoolopdrachten en dat je van elkaar leert. Savvy is daarvoor de perfecte tool, laat leerlingen dus zien wat je samen kan bereiken!

Docent geeft een leerling een highfive

Sociale gelijkheid.
Talentontwikkeling.
Hogere cijfers.

MENG JE IN DE DISCUSSIE!

Docenten kunnen zich aanmelden bij de clubs. Dit is een uitstekende plek om leerlingen te laten wennen aan de samenwerkcultuur die peer tot peer learning met zich meebrengt. Daag leerlingen hier uit, laat ze opdrachten bespreken of observeer waar leerlingen het over hebben zodat je die informatie kan gebruiken om je lessen voor te bereiden!

Notificaties uit!

Notificaties even op stil?

De scheiding tussen werk en privé is belangrijk, daarom is het wenselijk groepsapps voor school niet te mengen met die van je privé. Met Savvy kan je zelf bepalen wanneer je wel en wanneer je even geen notificaties wilt ontvangen.

Overzicht met grafieken

Voor docenten zijn er uitgebreiden grafieken beschikbaar, hiermee kunnen docenten precies zien hoe leerlingen de app gebruiken. Wat vinden leerlingen moeilijk? Wat gaat de leerlingen makkelijk af? Welk leerjaar is het meest fanatiek? De grafieken geven antwoord!

Sociale gelijkheid.
Talentontwikkeling.
Hogere cijfers.

Daag je leerlingen extra uit!

Is de les net afgelopen? Maak nog even snel een quiz in de club zodat je zeker weet dat je leerlingen thuis nog met de lesstof aan de slag gaan! Welke leerling haalt het meeste punten voor jouw vak?!

Vragen uit een telefoon